Arhisoft | Calitatea se masoara prin satisfactie
Calitatea se măsoară prin satisfacție

Despre noi

Compania noastră își adaptează și formalizează procesele în conformitate cu nevoile și preferințele clientului. Activitatea noastră nu se rezumă doar la dezvoltarea de soluții informatice performante, ci și la implementarea de servicii complexe, implementate pe funcționalitatea produselor si soluțiilor noastre. Strategia de dezvoltare a companiei, orientată către client nu către vânzarea produselor și serviciilor proprii, ne-a ajutat întotdeauna să răspundem cu promtitudine solicitărilor clienților și partenerilor noștri.

Cu noi puteți beneficia de:

- Consultanță Tehnică de Specialitate;

- Consultanță Orientată pe Servicii;

- Suport Online Permanent;

- Servicii Orientate către Client;

- Creativitate și profesionalism;

Începând cu anul 2013 implementăm singurul concept informatic automatizat, proiectat pentru dezvoltarea, implementarea și monitorizarea sistemului de control intern în entitățile publice, Soluția e-S.C.I.M. Prin modulele dedicate ale acestui concept inovator procesele operaționale și de management ale entităților publice vor fi eficientizate și aliniate la standardele internaționale ale managementului integrat. Activitățile și acțiunile fiecărui compartiment activ, apartenent al unei entități publice, vor fi procedurate urmărind atingerea obiectivelor specifice și a indicatorilor propuși la nivelul instituției.

Complementar serviciilor de software compania desfășoară și activități de optimizare sau de preluare completă a procesului de management pentru entitățile publice din România. Strategia de îmbunătățire a managementului, a serviciilor integrate și timpii alocați pentru aceste etape sunt stabilite în colaborare directă cu responsabilii de procese angajați în respectiva entitate publică. Scopul managementului privat în entitățile publice este acela de a optimiza costurile în raport cu serviciile oferite comunității locale și de a organiza activitatea acestora prin raportare și control la nivel superior ierarhic.