Arhisoft | Calitatea se masoara prin satisfactie
Calitatea se măsoară prin satisfacție

Portofoliu

Conform ultimelor reglementări toți managerii de instituții și entități publice din Uniunea Europeană sunt nevoiți să implementeze Sistemul de Control Intern Managerial. În acest sens, noi am creat un concept inovator – Soluția e-S.C.I.M. -, un serviciu esențial în fluidizarea activităților oricărei entități publice.

O componentă importantă a “Soluției e-S.C.I.M” este reprezentată de Modulul “Circuitul Documentelor”, prin care se obține optimizarea totală a fluxului de documente, ceea ce conduce la eficientizarea activităților companiei.

Păstrarea documentelor este o regulă de bază a oricărei entități, astfel, cu ajutorul aplicației dedicate arhivei documentelor, acestea pot fi îndosariate electronic într-un mod sigur și confidențial permițând accesul imediat tuturor persoanelor interesate.

Implementarea sistemului de control intern managerial prin intermediul unei platforme informatice asigură respectarea prevederilor legale și facilitează procesul de lucru din cadrul entităților. Companiile care gestionează managementul intern prin intermediul unei platforme informatice au un procent de eficacitate a activităților specifice cu 75% mai mare decât în cazul implementării clasice a sistemului (documentația în format hard copy).