AcasăDespre

SOLUȚII INFORMATICEAFACEREA NOASTRĂ

Digitalizarea poate contribui puternic la progresul unei organizații, oferind multiple oportunități noi de dezvoltare.

Prin activitatea noastră, dorim să fim parte din schimbare, identificând domeniile și întreprinderile în care digitalizarea poate avea cel mai puternic impact.

Abordarea noastră implică un proces complex de comunicare cu beneficiarul, prin intermediul căruia obținem o perspectivă clară asupra modului în care digitalizarea poate fi aplicată în acel sector de activitate. Ulterior, cerințele și necesitățile identificate sunt traduse, prin proiectare tehnică, în documentație și cerințe de dezvoltare. Astfel, aplicațiile noastre sunt dezvoltate conform specificațiilor tehnice elaborate și sunt supuse unui proces complex de testare și optimizare înainte de a fi lansate în producție.

O colaborare cu Arhisoft implică, însă, mult mai mult decât dezvoltarea de software. Serviciile noastre includ suport tehnic și mentenanță pentru aplicațiile dezvoltate, actualizarea și optimizarea continuă a acestora, conform cerințelor beneficiarilor, celor mai noi tendințe din domeniul de activitate al acestora, respectiv ultimelor update-uri de sistem disponibile.

Ce facem
Ce facem

CE NE MOTIVEAZĂ

Arhisoft a luat naștere în 2013 din pasiune pentru tehnologie și noutate. Credem că eficientizarea și transparentizarea proceselor din cadrul unei organizații, publică sau privată, sunt esențiale pentru o societate orientată spre inovație și centrată pe nevoile cetățeanului.

Suntem prima organizație din România care a creat un concept informatic automatizat, proiectat pentru dezvoltarea, implementarea și monitorizarea sistemului de control intern în entitățile publice, e-S.C.I.M. (https://e-scim.ro/).

Implementat până în prezent de peste 250 de instituții, e-S.C.I.M este cel mai complex produs software de pe piața românească în domeniul Sistemului de Control Intern Managerial.

De asemenea, compania noastră a dezvoltat recent aplicația Scriptica. Prin intermediul acestei soluții informatice, utilizatorii obțin eficientizarea colaborării interinstituționale sau interdepartamentale și foarte important, este oferit acces terților la documente și informații de interes. Astfel, Scriptica permite automatizarea proceselor ce țin de interacțiunea dintre o organizație, beneficiarii serviciilor oferite de aceasta și organizațiile colaboratoare.

Arhisoft înseamnă

  1. Eficiență, eficacitate și performanță
  2. Inovație și profesionalism
  3. Flexibilitate și dinamism

Arhisoft înseamnă

Eficiență și performanță

Inovație și profesionalism

Flexibilitate și dinamism

https://www.arhisoft.ro/wp-content/uploads/2023/04/arhisoft-logo-for-white.png
Conectează-te cu noi
Abonează-te la newsletter

Abonați-vă la newsletter pentru a primi actualizări cu privire la ultimele știri, lansări și oferte speciale. Vă respectăm confidențialitatea. Informațiile dvs. sunt sigure.

    © 2021 Arhisoft – Toate drepturile rezervate.

    Design implementat de Tataru Bogdan – Web Media Technology.